Мрії про Україну: дитячий погляд

2016-08-23

Конкурс "Мрії про Україну: дитячий погляд"


Переможцями обласного туру конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд» у Харківській області стали і читачі Барвінківської Центральної дитячої бібліотеки

На виконання Указу Президента України № 675/2015 від 03.12.2015 «Про відзначення 25-ї річниці незалежності України» з 1 березня 2016 року Фондом Миколи Томенка «Рідна країна» та Національною бібліотекою України для дітей (м. Київ) проводився конкурс дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд» присвячений 25-й річниці незалежності України.

Основним завданням конкурсу є утвердження у свідомості та почуттях юних громадян патріотичних цінностей, переконань і поваги до своєї країни, українського народу, його культури, звичаїв та традицій; спонукання учасників до творчості.

У конкурсі взяли участь користувачі районної дитячої, сільських бібліотек Барвінківського району, учні 5-11 класів. На розгляд у районному етапі конкурсу надійшло 53 роботи, які були представлені у трьох номінаціях: поетичні твори, прозові твори та малюнки. Відібрано творчі роботи учасників і визначено 8 переможців, які найбільш змістовно, творчо, оригінально, нестандартно представили свої роботи, це: Гончарова Ліза , Оніпченко Ангеліна , Зуєльнік Ганна , Хренов Дмитро , Наумова Вероніка , Цапліна Женя , Чухно Кароліна , Кремінуць Микола . Роботи цих дітей були направлені для участі в обласному етапі конкурсу .

Обласне журі визначило переможців конкурсу у вікових категоріях та кожній номінації, роботи яких направлені до головного оргкомітету Національної бібліотеки України для дітей. Переможцями конкурсу на обласному рівні стали і читачі Барвінківського району: І місце зайняла Гончарова Ліза ( учениця ЗОШ № 1 ), ІІІ місце зайняла Оніпченко Ангеліна.

Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.